GDPR

A CPS Cortex Kft. weboldalának tervezése és működtetése során megfelelünk és meg fogunk felelni a 2016/679 számú európai uniós rendelet (általános adatvédelmi rendelet) és más vonatkozó adatvédelmi törvények előírásainak.

A weboldalon a Google Analytics rendszert alkalmazzuk, amelyet a Google LLC üzemeltet. A rendszer ún. „sütiket” helyez el a számítógépén, amelyek segítségével tudjuk elemezni weboldalunk látogatottságát. Ezen rendszer használata során csak az IP-címet (Internet Protocol cím, egy számítógép vagy más internetes eszköz egyedi azonosító száma) vagy az oldalon végrehajtott tevékenységet fogjuk tárolni; a Google LLC vagy a CPS Cortex Kft. nem lesz képes azonosítani Önt. Ugyanakkor az IP-cím alapján megállapítható, hogy mely országban és városban tartózkodott, amikor meglátogatta a weboldalt, és az Ön internetszolgáltatója az internet-előfizetés címzettjét azonosíthatja.

A fentieken kívül más személyes adatokat nem fogunk rögzíteni a weboldal látogatóiról; további adatkezelés csak akkor történik, ha a weboldal látogatója a CPS Cortex Kft.-t a weboldalon keresztül megkeresi, és önkéntesen személyes adatokat küld a cégnek.

A fentieket a CPS Cortex Kft. bizalmasan kezeli és megteszi a szükséges szervezeti és technikai intézkedéseket az adatok biztonságának biztosítása érdekében.

Amennyiben bármilyen kérdése van vagy élni kíván a tájékoztatási önrendelkezési jogával, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk az „Elérhetőség” menüpontban megadott elérhetőségeinken.

Felhívjuk figyelmét, hogy az adatkezelés vonatkozásában Ön jogosult információt kérni, az adatok helyesbítésére vagy törlésére, az adatkezelés korlátozására, valamint tiltakozni az adatkezelés ellen. Ha úgy gondolja, hogy az adatvédelmi jogait megsértették, jogosult panaszt tenni a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál, vagy peres eljárást kezdeményezhet az illetékes bíróságon.

Jogi nyilatkozat

A weboldalunkon található információt a forrás megjelölésével használhatja.

A másodlagos kommunikációnak meg kell felelnie a médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló 2010. évi CLXXXV. törvény, a Büntető Törvénykönyv (2012. évi C. törvény), a Polgári Törvénykönyv (2013. évi V. törvény) és a Szerzői Jogi Törvény (1999. évi LXXVI. törvény) vonatkozó rendelkezéseinek. A weboldal bármely összetevőjének (együttesen, de külön-külön is) tilos a CPS Cortex Kft. engedélye nélküli nyilvános közzététele online vagy nyomtatott formában.

Előzetes írásos engedély nélkül a weboldal lényegi elemei és összetevői nem helyezhetők el nyilvános vagy zárt adatbázisban. A weboldal lényegi és formai elemeit nem lehet megváltoztatni, nem használhatók fel semmilyen a weboldal indíttatásától eltérő célra, még akkor sem, ha az engedély a közzétételre rendelkezésre áll. A weboldal tartalmának szerzői jogai a CPS Cortex Kft.-t illetik, hacsak nincs feltüntetve más forrás vagy egyéb, a szerzői joghoz kapcsolódó megjegyzés a konkrét dokumentumokban.

Kérjük, kapcsolatfelvétellel, link elhelyezéssel kapcsolatban a lenti címen lépjen kapcsolatba velünk. A weboldal anyagainak felhasználásával kapcsolatban további információért írjon nekünk az info@cortexps.hu e-mail címre, a levélben adja meg a nevét, az e-mail címét és a kívánt felhasználási típust.

A weboldal szerkesztői mindent megtesznek annak érdekében, hogy biztosítsák, hogy az itt található információk pontosak, naprakészek és teljesek legyenek, azonban nem vállalnak felelősséget az itt található információ felhasználásából eredő károkért.